Veelgestelde vragen

Ja, dit is mogelijk. stuur een mailtje naar info@gotravl.nl en geef aan wat je wensen zijn.
Dit kan. Trav’l is er voor iedereen, dus ook voor degene die geen extra begeleiding wil.
Op het aanmeldingsformulier kan je dieetwensen kenbaar maken. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.
Het is niet mogelijk om huisdieren mee te nemen op vakantie. Op sommige locaties zal het een mogelijkheid kunnen zijn maar dit zal altijd in overleg zijn met Trav’l.
Het kan mogelijk zijn dat op verschillende locaties zijn wel (huis)dieren aanwezig.
Begeleiders van Trav’l hebben hiermee ervaring, maar om dit goed in te kunnen schatten dien je contact op te nemen met Trav’l. Zie hiervoor de contactgegevens.
Dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met Trav’l. De laatste termijn moet 4 weken voor vertrek van de reis voldaan zijn.
Ja, dit is mogelijk. Hiervoor dien je een speciale aanvraag in te dienen bij Trav’l. Een individuele reis is mogelijk ,maar ook 1 op 1 begeleiding tijdens een groepsreis behoort tot de mogelijkheden. Houd hierbij rekening met extra kosten.
Uiteraard houden we rekening hiermee. Wij begrijpen heel goed dat dit erg spannend is. Bij sommige vakanties is het ook mogelijk om vooraf kennis te maken met de andere reizigers en begeleiding.
Dit verschilt per reis. Om de situatie goed in te kunnen schatten, kun je hierover het beste contact opnemen met Trav’l.
Uiteraard mag je roken. Dit dient wel buiten of in een rokersruimte gedaan te worden, zodat anderen hiervan geen last hebben. Alcohol drinken tijden de reis is ook toegestaan, tenzij anders is afgesproken. Ook hiervoor geldt dat anderen hiervan geen last mogen hebben.
Als je graag kennis wil maken met de reisbegeleiding of andere reizigers, kan dit in sommige gevallen. Geef dit door op het boekingsformulier, of neem hiervoor contact op met ons via het contactformulier.
Het verschilt per reis welke reisbegeleiders er mee gaan. Dit wordt bepaald door beschikbaarheid en affiniteit met de reis(locatie).
Wanneer je op het boekingsformulier aangeeft dat je geld en/of medicijnen in het beheer van de reisbegeleiding wil geven, zullen we daarover voor de reis afspraken maken. De afspraken worden ondertekend, om misverstanden te voorkomen. Geef op het boekingsformulier je wensen aan, of neem contact met ons op.
Hiervoor maken we individuele afspraken. De reisbegeleiding is bekend met medicatie en het verstrekken hiervan. Het herinneren en verstrekken van medicatie is altijd mogelijk. Medicatie onder toezicht is ook mogelijk. Het toedienen van injecties is niet mogelijk.
Wanneer je aangeeft op het inschrijfformulier dat je deze zelfstandigheid aan kan, ben je vrij om er alleen op uit te gaan. Dit valt buiten de aansprakelijkheid van Trav’l. Wanneer er op het inschrijfformulier staat dat je bij de groep moet blijven, dan is dit uiteraard niet mogelijk. Bespreek dit van te voren eventueel met je begeleider of familie.
In de meeste gevallen is dit mogelijk. Houdt hierbij rekening met bijkomende kosten. Je kunt dit aangeven in het boekingsformulier.