Over Trav’l

Trav’l biedt reizen aan voor mensen die behoefte hebben aan extra begeleiding en/of in een kleine groep willen reizen. Voor mensen waarvoor een reis via een reguliere touroperator geen optie is, probeert Trav’l dezelfde soort reizen aan te bieden.
Trav’l specialiseert zich in een vakantieaanbod, waarbij de reis van begin tot eind begeleid wordt. Daarnaast biedt Trav’l de mogelijkheid om je eigen reis samen te stellen op basis van jouw wensen.

Trav’l werkt met professionals. Elke begeleider heeft een relevante opleiding en ruime ervaring binnen de gezondheidszorg en het begeleiden van mensen (die extra ondersteuning nodig hebben). Daarbij mag je verwachten dat een begeleider energiek en enthousiast zijn reizen leidt. Trav’l vindt het belangrijk dat er maximaal gekeken wordt naar de mogelijkheden en zo weinig mogelijk naar de beperkingen. De vakantie zal ‘zo normaal mogelijk’ zijn.

”Bij Trav’l is alles bespreekbaar en veel mogelijk”.

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met ons..

Jeroen van der Veen

Oprichter en begeleider van Trav’l

Na het behalen van mijn opleiding in 2010 heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen binnen de gezondheidszorg. Vanuit het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking ben ik in de jeugdpsychiatrie gaan werken. De laatste 6 jaar ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider binnen de volwassenpsychiatrie.
Wat ik in de afgelopen jaren gemerkt heb, is dat het voor sommige mensen soms erg lastig is om op vakantie te gaan. Vanuit mijn rol als begeleider kon ik hier nooit veel in betekenen. Deze beperking is uiteindelijk de aanleiding geweest voor Robin Leidelmeijer en mij om te starten met Trav’l.
Voor mij is het belangrijk dat de reizigers van Trav’l zo veel mogelijk genieten van hun vakantie. Of dat nu van natuur, ontspanning en lekker eten is, of van activiteiten, hotels en grote steden. Een vakantie met Trav’l moet je altijd bijblijven!
In alles wat we aanbieden liggen ook mijn eigen interesses. Om enthousiast, oprecht en vol energie een reis te kunnen begeleiden vind ik dit ook erg belangrijk!

Robin Leidelmeijer

Oprichter en begeleider van Trav’l

Vanaf 2011 begeleid ik mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Dit doe ik in een 24 uursvoorziening en op ambulante basis. Het viel me op dat velen al lange tijd niet meer op vakantie zijn geweest en dat dit ook als ‘normaal’ werd bevonden. ”Ik heb me er bij neergelegd dat dit niet lukt met mijn beperking”, hoorde ik. Om het gevoel van ‘op vakantie gaan’ weer aan deze groep mensen te laten ervaren, is het idee tussen Jeroen en mij ontstaan om Trav’l op te richten.
Ik vind het zelf belangrijk om regelmatig op vakantie te gaan en ik gun iedereen de kans om dit ook te ervaren. Dit hoop ik met Trav’l mogelijk te maken. Of het nu een verre vakantie in een mooi hotel is, of in een tentje op een camping dichtbij.
Ik weet wat vakantie voor mij betekent, daardoor ben ik extra gemotiveerd om diegene een vakantie aan te bieden waarvoor het niet altijd even vanzelfsprekend is. Mijn doel is om met Trav’l voor iedereen een mooie en vooral fijne vakantie mogelijk te maken.