Project omschrijving

Altijd al eens willen vissen in zuid Frankrijk? In een natuurlijke omgeving waar je naast het vissen helemaal tot rust komt. Trav’l bied de mogelijkheid aan om begeleid te gaan vissen op een rustige locatie, waar je geen overlast hebt van andere vissers. De locatie is rivier de Lot in het plaatsje Trentels. Trentels ligt in het departement Lot-et-Garonne, op 1200 km van Utrecht. We verblijven bij Nederlandse eigenaren Doude en Cartherine Simons die beschikken over een groot stuk grond aan de oevers van de lot.
De Lot is 100 meter breed en aan de kant is de diepte 4 meter. In het midden in de oude vaargeul is het 12 meter diep. Er zit o.a. karper, baars, meerval.

Je kan overnachten direct aan het water, en op de mooie zomerdagen slapen in de buitenlucht. Is dit niet iets voor jou is het ook mogelijk om de nacht in een caravan of in de bed&breakfast door te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om in een tent te slapen.

Even niet vissen? Dat kan, dan gaan we een bezoek brengen aan de verschillende kleine dorpjes, kastelen, rommelmarkten, of steden zoals Cahors, Agen, Bergerac.
Is vissen totaal niet je ding, maar lijkt het je wel leuk om mee te gaan en te genieten van de Franse rust? Dan is ook voor jou deze vakantie geschikt.

img_9478 img_9482